Begivenheden har allerede fundet sted.

Spaghettigudstjeneste i Grenaa Kirke

Dato Onsdag d. 30. oktober 2019, Kl. 17:30 til kl. 19:00

Kom til gudstjeneste og spisning når høsten bliver høstet, bladene falder af træerne og i november når julen står for døren.

Konceptet er det samme, som efterhånden er gået hen og blevet en hyggelig tradition for mange børnefamilier.

Vi mødes den sidste onsdag i måneden kl. 17.30 i Grenaa kirke, hvor vi har en lille mini-gudstjeneste sammen.

Gudstjenesten er børnevenlig med gode fortællinger og inddragelse af alle. Ofte deltager minikonfirmander fra 3. klasse også, måske har de pyntet kirken, måske de spiller lidt teater.

Mini-gudstjenesten varer ca. en halv time, hvor vi naturligvis også synger et par salmer sammen, godt hjulpet på vej af vores faste organist Flemming Sørensen.

Herefter begiver vi os til vores nye sognegård og spiser pasta med kødsovs lavet af flinke hjælpere omkring sognets Børne- og ungeudvalg.

Senest kl. 19.00 er vi færdige og alle kan gå hjem og blive lagt til ro i rette tid, efter en aften med ”mad” til både krop og sind. Gudstjenesterne bliver lavet i et samarbejde mellem kirke- og kulturmedarbejder Jakob Nejsum og sognepræst Kenneth Sørensen.

Vi ser frem til endnu en sæson med gudstjeneste og spisning sammen.