Begivenheden har allerede fundet sted.

Syng Dansk Dag - Thisted Kirkes Drenge- & Mandskor i Grenaa Kirke

Dato Torsdag d. 31. oktober 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Thisted Kirkes Drenge-Mandskor har eksisteret siden 1982 og har under korets tidligere leder, Preben Nørgaard Christensen, med tiden udviklet sig til et af Danmarks bedste drenge-mandskor med et fornemt internationalt ry. Ved siden af arbejdet ved Thisted Kirke er koret en ofte brugt samarbejdspartner med Aalborg Symfoniorkester og Musikkens Hus med 2 – 4 årlige produktioner. Koret har tæt samarbejde med både Thy Sangskole og Thisted Musikskole om sang- og hørelæreundervisning for at give sangerne de bedst mulige betingelser for at indfri de krav, der stilles til at synge i et af Danmarks elitekor. I forbindelse med SYNG DANSK DAGEN går koret på opdagelse i den rige danske sangskat. De har udvalgt en række danske sange, kendte som mindre kendte, som viser sider af den danske sangtradition. Koncerten arrangeres i samarbejde med Grenaa Kirke, og efter koncerten vil der blive serveret kaffe/the og kage i sognegården.

Pris: 125 kr. incl. kaffe og kage.
Billetter kan fra den 1. oktober købes hos Kirkekontoret i Nørregade, eller ved indgangen på koncertaftenen fra kl. 18.30.

Samarbejde med Grenaa Kunst- og Musikforening